fbpx

Tercer pagament fraccionat de l’Impost sobre Societats. Desembre 2015

Tercer pagament fraccionat de l'Impost sobre Societats. Desembre 2015

Tercer pagament fraccionat de l’Impost sobre Societats. Desembre 2015

Tercer pagament fraccionat de l’Impost sobre Societats. Desembre 2015 768 432 arluk

Li recordem que el pròxim dia 21 de desembre finalitza el termini per presentar el TERCER pagament fraccionat de 2015 de l’impost sobre societats.

 

Aquelles societats que tinguin la condició de gran empresa (volum d’operacions superior a 6.010.121,04 euros durant els 12 mesos anteriors a l’inici del període impositiu a compte del qual es realitzen els pagaments fraccionats), han de presentar obligatòriament el model 202, amb independència que no hagin d’efectuar cap ingrés en concepte de pagament fraccionat.

 

Aquest model 202 s’ha de presentar obligatòriament per via telemàtica (encara que en conseqüència fos “quota zero”), sempre observant el termini màxim de presentació, que finalitza el pròxim 22 de desembre (tret que es domiciliï el pagament, en aquest cas el termini de presentació finalitza el pròxim 15 de desembre).

 

Així mateix els recordem que les variacions en la composició del grup de consolidació fiscal en l’impost sobre societats hauran de ser comunicades, per la societat dominant, a la declaració del primer pagament fraccionat a què afecti aquella nova composició.

 

Atenció. Pagaments fraccionats a realitzar en els períodes impositius iniciats a partir de l’01-01-2016

 

Els recordem, que d’acord amb la nova Llei 27/2014 de l’impost sobre societats, desapareixen les mesures «recaptatòries» vigents en l’actualitat, per la qual cosa desapareix el pagament fraccionat mínim del 12%.

 

El tipus impositiu general de gravamen aplicable al pagament fraccionat de l’IS per totes les companyies serà del 17% (5/7 sobre 25%, arrodonit per defecte), excepte les entitats de nova creació constituïdes a partir de l’01-01-2015, el tipus aplicable de les quals al pagament fraccionat serà del 10% (5/7 sobre 15%, arrodonit per defecte).

 

Per aquest motiu, els preguem que, com més aviat millor, ens facilitin tota la documentació així com aquelles dades que els sol·licitem per poder realitzar la confecció i presentació d’aquestes declaracions.

Contacta amb nosaltres

Si tens qualsevol dubte o consulta omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu