fbpx

SI TÉ UNA PIME O ÉS AUTÒNOM, DES DEL 18 DE MAIG FINS AL 8 DE JUNY POT SOL·LICITAR AJUDES PER A L’ADOPCIÓ DE TECNOLOGIA CLOUD

SI TÉ UNA PIME O ÉS AUTÒNOM, DES DEL 18 DE MAIG FINS AL 8 DE JUNY POT SOL·LICITAR AJUDES PER A L'ADOPCIÓ DE TECNOLOGIA CLOUD

SI TÉ UNA PIME O ÉS AUTÒNOM, DES DEL 18 DE MAIG FINS AL 8 DE JUNY POT SOL·LICITAR AJUDES PER A L’ADOPCIÓ DE TECNOLOGIA CLOUD

SI TÉ UNA PIME O ÉS AUTÒNOM, DES DEL 18 DE MAIG FINS AL 8 DE JUNY POT SOL·LICITAR AJUDES PER A L’ADOPCIÓ DE TECNOLOGIA CLOUD 650 350 arluk

El Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme ha obert una convocatòria d’ajudes per a l’adopció de tecnologia cloud entre pimes i autònoms. Les ajudes cobriran un import d’entre 625 € i 15.000 € per beneficiari, corresponent a un percentatge, d’entre el 50% i el 80%, del pressupost subvencionable sol·licitat. El termini per sol·licitar l’ajuda és des del 18 de maig fins al 8 de juny del 2016. Li oferim la possibilitat de sol·licitar aquesta subvenció.

Li recordem que el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme ha obert una convocatòria d’ajudes per a l’adopció de tecnologia cloud entre pimes i autònoms.

 

En què consisteixen les ajudes?

 

La finalitat del programa és oferir a les pimes ajudes per a l’adopció de solucions cloud, que podran triar d’un catàleg estructurat en categories, que es posarà a la seva disposició.

 

Les ajudes cobriran un import d’entre 625 € i 15.000 € per beneficiari, corresponent a un percentatge, d’entre el 50% i el 80%, del pressupost subvencionable sol·licitat.

 

La quantia total màxima de les ajudes que es concedeixin serà de 40.000.000 €.

[Llegir-ne +] (castellà)

 

Qui es pot beneficiar de les ajudes?

 

Pimes i autònoms, amb menys de 250 empleats i un volum de negoci menor de 50M €, domicili fiscal a Espanya i que hagin iniciat la seva activitat abans de la publicació de les bases.

[Llegir-ne +] (castellà)

 

En què consisteix el catàleg i quan estarà disponible?

 

El catàleg estarà estructurat en les següents 10 categories:

 

  • Categoria 1. Lloc d’usuari
  • Categoria 2. Gestió econòmica
  • Categoria 3. Gestió negoci
  • Categoria 4. Relació amb clients
  • Categoria 5. Gestió del punt de venda
  • Categoria 6. Presència a internet
  • Categoria 7. Comerç electrònic
  • Categoria 8. Infraestructura com a servei
  • Categoria 9. Plataforma de desenvolupament com a servei
  • Categoria 10. Centraleta virtual

 

Les empreses proveïdores amb les seves solucions cloud que conformaran el catàleg, se seleccionaran mitjançant un procés d’homologació públic, a través d’una invitació general. Una vegada resolta la invitació en els mesos vinents, es publicaran a la web de Red.es les empreses proveïdores amb les seves solucions cloud, per a cada categoria del catàleg.

[Llegir-ne +] (castellà)

 

Com puc sol·licitar l’ajuda?

 

A la seu electrònica de red.es, a través del formulari específic, des del 18 de maig fins al 8 de juny.

 

– Fase de presentació del formulari de sol·licitud: s’obrirà el dia 18 de maig de 2016 i romandrà obert fins al dia 8 de juny de 2016.

 

– Fase de presentació de documentació adjunta a la sol·licitud: s’obrirà el dia 9 de juny de 2016 i romandrà obert fins al dia 30 de juny de 2016.

[Llegir-ne +] (castellà)

 

Es poden posar en contacte amb aquest despatx professional per qualsevol dubte o aclariment que pugui tenir sobre aquest tema.

Contacta amb nosaltres

Si tens qualsevol dubte o consulta omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu