fbpx

Recordatori octubre 2015: declaració d’Iva, retencions i pagaments fraccionats de Renda i Societats

Recordatori octubre 2015: declaració d'Iva, retencions i pagaments fraccionats de Renda i Societats

Recordatori octubre 2015: declaració d’Iva, retencions i pagaments fraccionats de Renda i Societats

Recordatori octubre 2015: declaració d’Iva, retencions i pagaments fraccionats de Renda i Societats 208 243 arluk

Li recordem que en el mes d’octubre ha de fer la presentació de l’IVA, de les retencions a compte de renda i del pagament fraccionat de societats (exercici en curs) i renda (en aquest cas per a empresaris i professionals en estimació directa i objectiva).

 

En concret, el pròxim dia 20 d’octubre s’ha de presentar i si escau procedir a l’ingrés del 3r TRIMESTRE 2015 corresponent a l’IVA i al pagament fraccionat de l’IRPF en relació a les activitats empresarials i professionals, així com a l’ingrés de les retencions sobre els lloguers de locals de negoci i sobre les rendes de capital.

 

En el cas de societats, els recordem també que el pròxim dia 20 d’octubre finalitza el termini per presentar el segon pagament fraccionat de 2015 de l’impost sobre societats.

 

Aquelles societats que tinguin la condició de gran empresa (volum d’operacions superior a 6.010.121,04 euros durant els 12 mesos anteriors a l’inici del període impositiu a compte del qual es realitzen els pagaments fraccionats), han de presentar obligatòriament el model 202, amb independència que no hagin d’efectuar cap ingrés en concepte de pagament fraccionat.

 

Aquest model 202 s’ha de presentar obligatòriament per via telemàtica (encara que sigui “quota zero”), sempre observant el termini màxim de presentació, que finalitza el pròxim 20 d’octubre (tret que es domiciliï el pagament, en aquest cas el termini de presentació finalitza el pròxim 15 d’octubre).

 

Per aquest motiu, els preguem que, com més aviat millor, ens facilitin tota la documentació així com aquelles dades que els sol·licitem per poder realitzar la confecció i presentació d’aquestes declaracions.

 

Com sempre estarem a la seva disposició per resoldre qualsevol dubte o ampliar la informació que necessiti. 

 

Contacta amb nosaltres

Si tens qualsevol dubte o consulta omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu