fbpx

INICIATIVA PIME. NOVA LÍNIA DE FINANÇAMENT DEL FONS EUROPEU D’INVERSIONS (FEI)

INICIATIVA PIME. NOVA LÍNIA DE FINANÇAMENT DEL FONS EUROPEU D'INVERSIONS (FEI)

INICIATIVA PIME. NOVA LÍNIA DE FINANÇAMENT DEL FONS EUROPEU D’INVERSIONS (FEI)

INICIATIVA PIME. NOVA LÍNIA DE FINANÇAMENT DEL FONS EUROPEU D’INVERSIONS (FEI) 460 270 arluk

Podran utilitzar aquesta línia de finançament les pimes i autònoms que tinguin menys de 250 treballadors i facturin menys de 50 milions d’euros, i amb ella podrà finançar tant inversions com necessitats de circulant (compres de mercaderies, pagaments a proveïdors, etc.).

 

Els informem que la seva empresa pot accedir a crèdits en condicions avantatjoses després de  l’acord entre els bancs espanyols Santander, Popular, CaixaBank, Sabadell, Bankia i Bankinter i el Fons Europeu d’Inversions (FEI).

 

El FEI, que forma part del Grup del Banc Europeu d’Inversions (BEI), ha signat amb aquests bancs les primeres operacions d’Iniciativa Pime a Europa, per les quals oferiran 4.000 milions d’euros en nous préstecs a les pimes espanyoles per als pròxims dos anys.

 

Característiques

 

Les principals característiques d’aquesta línia de finançament són:

 

  • Garantia: el FEI garanteix el 50% del préstec.

 

  • Beneficiaris: podran utilitzar aquesta línia de finançament les pimes i autònoms que tinguin menys de 250 treballadors i facturin menys de 50 milions d’euros, i amb ella podrà finançar tant inversions com necessitats de circulant (compres de mercaderies, pagaments a proveïdors, etc.).

 

  • Import màxim de finançament: 12,5 milions d’euros per pime.

 

  • El finançament es podrà sol·licitar en forma de préstec o lísing, i a un termini d’entre 2 i 12 anys (amb possibilitat de carència). El banc cobrarà comissions i interessos en termes similars als d’altres finançaments.

 

  • Sectors exclosos per FEI: no es podran acollir a aquesta línia els projectes de determinats sectors, com produccions militars, promocions immobiliàries, jocs d’atzar, producció i comercialització de tabac, utilització d’animals vius amb finalitats experimentals, projectes que perjudiquin el medi ambient, operacions purament financeres, tant de compra de societats com de reestructuració financera, activitats econòmiques il·legals, energia nuclear, entre d’altres. I també els sectors exclosos de la normativa “minimis”: agricultura, ramaderia, silvicultura i pesca.

 

  • Vigència de la línia: fins al 30-09-2017 o abans, si s’esgoten els seus fons.

 

 

Es poden posar en contacte amb aquest despatx professional per qualsevol dubte o aclariment que pugui tenir sobre aquest tema.

Contacta amb nosaltres

Si tens qualsevol dubte o consulta omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu