fbpx

GUIA PER AJUDAR A LES EMPRESES A SALTAR AL MERCAT INTERNACIONAL

GUIA PER AJUDAR A LES EMPRESES A SALTAR AL MERCAT INTERNACIONAL

GUIA PER AJUDAR A LES EMPRESES A SALTAR AL MERCAT INTERNACIONAL

GUIA PER AJUDAR A LES EMPRESES A SALTAR AL MERCAT INTERNACIONAL 300 300 arluk

La Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials (CEOE) ha editat una guia per explicar de manera senzilla i didàctica els instruments destinats a recolzar a l’empresa espanyola en el seu procés d’internacionalització.

 

L’economia espanyola cada vegada és més oberta, on el comerç de béns i serveis, així com les inversions en l’exterior, tenen una dimensió que ja supera la d’algun dels principals països europeus. No obstant això, el sector exterior espanyol té encara marge per créixer i ha d’afrontar grans reptes. Així doncs, és fonamental el suport i la complementarietat que ofereixen els diferents instruments de suport públic a l’empresa espanyola en el seu procés d’internacionalització.

 

Amb aquest objectiu, la Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials (CEOE) ha editat una guia per explicar de manera senzilla i didàctica els instruments destinats a recolzar a l’empresa espanyola en el seu procés d’internacionalització.

Malgrat els bons resultats del sector exterior en els últims anys, amb un pes del 33% del PIB en 2015, la patronal considera que encara té marge per créixer i que es pot avançar en el procés d’internacionalització de l’economia espanyola.

L’objectiu de la Guia per a la internacionalització de l’empresa elaborada per la CEOE és mostrar els 58 instruments destinats a la internacionalització de l’economia espanyola, que no només serveixen per impulsar les exportacions i inversions en l’exterior, sinó que constitueixen també un mecanisme per fomentar la competitivitat de les empreses espanyoles en l’exterior.

Per a més informació:

 

http://contenidos.ceoe.es/CEOE/var/pool/pdf/publications_docs-file-247-guia-para-la-internacionalizacion-de-la-empresa.pdf

 

Es poden posar en contacte amb aquest despatx professional per qualsevol dubte o aclariment que pugui tenir sobre aquest tema.

 

Contacta amb nosaltres

Si tens qualsevol dubte o consulta omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu