fbpx

ELS DISSABTES SÓN DIES INHÀBILS DES DEL 2 D’OCTUBRE DE 2016

ELS DISSABTES SÓN DIES INHÀBILS DES DEL 2 D'OCTUBRE DE 2016

ELS DISSABTES SÓN DIES INHÀBILS DES DEL 2 D’OCTUBRE DE 2016

ELS DISSABTES SÓN DIES INHÀBILS DES DEL 2 D’OCTUBRE DE 2016 1978 1500 arluk

En el BOE del dia 1 d’octubre s’ha aprovat el calendari de dies inhàbils corresponent al període comprès entre el 2 d’octubre i el 31 de desembre de 2016, amb la finalitat de declarar  els dissabtes com a dia inhàbil a l’efecte del còmput de terminis.

 

L’informem  que d’acord amb la nova Llei 39/2015, d’1 d’octubre del procediment administratiu comú de les administracions públiques, que va entrar en vigor el dia 2 d’octubre de 2016, s’ha publicat una nova resolució amb la finalitat de recollir la previsió continguda en l’esmentada Llei respecte a la declaració dels dissabtes com a dia inhàbil a l’efecte del còmput de terminis.

 

Així, s’aprova el calendari de dies inhàbils corresponent al període comprès entre el 2 d’octubre i el 31 de desembre de 2016, per a l’Administració General de l’Estat i els seus Organismes Públics, a l’efecte de còmputs de terminis.

 

A partir del 2 d’octubre de 2016, seran dies inhàbils, en l’àmbit de l’Administració General de l’Estat, a l’efecte de còmputs de terminis:

 

  1. a) En tot el territori nacional: els dissabtes, els diumenges i els dies declarats com a festes d’àmbit nacional no substituïbles, o sobre les quals la totalitat de les comunitats autònomes no ha exercit la facultat de substitució.

 

  1. b) En l’àmbit territorial de les comunitats autònomes: aquells dies determinats per cada comunitat autònoma com a festius.

 

  1. c) En els àmbits territorials de les entitats que integren l’administració local: els dies que estableixin les respectives comunitats autònomes als seus corresponents calendaris de dies inhàbils.

 

Els dies inhàbils al fet que es refereixen els punts a) i b) d’aquest apartat es recullen, especificat per mesos i per comunitats autònomes, en el quadre adjuntat a sota.

 

Es poden posar en contacte amb aquest despatx professional per qualsevol dubte o aclariment que pugui tenir sobre aquest tema.

Contacta amb nosaltres

Si tens qualsevol dubte o consulta omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu