fbpx

SAP QUE JA POT CONSULTAR PER INTERNET ELS DEUTES PENDENTS DE PAGAMENT A LA SEGURETAT SOCIAL?

SAP QUE JA POT CONSULTAR PER INTERNET ELS DEUTES PENDENTS DE PAGAMENT A LA SEGURETAT SOCIAL?

SAP QUE JA POT CONSULTAR PER INTERNET ELS DEUTES PENDENTS DE PAGAMENT A LA SEGURETAT SOCIAL?

SAP QUE JA POT CONSULTAR PER INTERNET ELS DEUTES PENDENTS DE PAGAMENT A LA SEGURETAT SOCIAL? 540 376 arluk

La Tresoreria General de la Seguretat Social (TGSS) ha establert un nou servei de consulta de deutes i obtenció de rebuts d’ingrés disponible des de la seu electrònica. Es podrà consultar electrònicament tots els deutes pendents de pagament, tant en via voluntària com en via executiva. A més, es pot obtenir el rebut d’ingrés per al seu pagament per qualsevol dels mitjans de pagament posats a la disposició dels usuaris (pagament en finestreta, ingrés en caixer electrònic, pagament per internet o transferència).

La Tresoreria General de la Seguretat Social (TGSS) ha establert un nou servei de consulta de deutes i obtenció de rebuts d’ingrés disponible des de la Seu electrònica. Es podrà consultar electrònicament tots els deutes pendents de pagament, tant en via voluntària com en via executiva. A més, es pot obtenir el rebut d’ingrés per al pagament de les mateixes per qualsevol dels mitjans de pagament posats a la disposició dels usuaris (pagament en finestreta, ingrés en caixer electrònic, pagament per internet o transferència).

Aquest nou servei denominat “Servei de consulta de deutes i obtenció de rebut d’ingrés”, s’ha inclòs a la seu electrònica de la Seguretat Social en les pestanyes de “Ciutadans” i “Empreses” i dins d’elles a l’apartat de “Recaptació”.

L’accés es realitzarà amb certificat digital o amb usuari i contrasenya (Cl@ve permanent). En concret, permetrà a totes les persones (físiques o jurídiques) responsables d’efectuar ingressos a la Seguretat Social i que disposin d’un codi de compte de cotització (CCC) o número d’afiliació a la Seguretat Social (NAF):

  • Consultar els deutes que poden tenir pendents de pagament amb la Seguretat Social, sigui quin sigui el moment recaptatori en què es trobin, és a dir, tant si es troben en via voluntària com en via executiva.

 

  • Obtenir un rebut d’ingrés (model TC1/31) que inclogui tots els deutes pendents d’ingrés o els que el ciutadà o empresa hagi seleccionat, d’acord amb uns filtres predeterminats.

 

Una vegada obtingut el rebut, l’ingrés es podrà realitzar en el compte restringit indicat en el rebut d’ingrés per qualsevol dels mitjans de pagament posats a la disposició dels usuaris (pagament en finestreta, ingrés en caixer electrònic, pagament per internet o transferència). D’aquesta forma, sense desplaçaments, els ciutadans i empreses poden realitzar amb total seguretat els ingressos dels seus deutes amb la Seguretat Social.

 

Font: Seguretat Social

 

Es poden posar en contacte amb aquest despatx professional per qualsevol dubte o aclariment que puguin tenir sobre aquest tema.

Contacta amb nosaltres

Si tens qualsevol dubte o consulta omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu