fbpx

JA POT REALITZAR LA SEVA ACTIVITAT AUTÒNOMA A TEMPS PARCIAL

JA POT REALITZAR LA SEVA ACTIVITAT AUTÒNOMA A TEMPS PARCIAL

JA POT REALITZAR LA SEVA ACTIVITAT AUTÒNOMA A TEMPS PARCIAL

JA POT REALITZAR LA SEVA ACTIVITAT AUTÒNOMA A TEMPS PARCIAL 500 419 arluk

Des de l’1 de gener del 2017, es pot realitzar l’activitat autònoma o per compte propi a temps parcial, no tan sols a temps complet.

 

Li recordem que des del passat 1 de gener del 2017, es pot realitzar l’activitat autònoma o per compte propi a temps parcial, no tan sols a temps complet. Tot i que la Llei 27/2011, modificà l’Estatut del Treballador Autònom, en el sentit de la possibilitat del treball a temps parcial, a partir de l’01-01-2014, es va anar ajornant per les successives lleis de pressupostos, i com que en la llei de pressupostos de l’exercici 2016 se suspenia la seva entrada en vigor fins a l’1 de gener del 2017 i aquesta llei s’ha prorrogat, ha entrat en vigor per a l’exercici 2017.

 

La Llei 20/2007, va possibilitar que l’activitat autònoma per compte propi es realitzés a temps complet o a temps parcial, i la Llei general de la Seguretat Social del 2015 actualment estableix que la llei podrà establir un sistema de cotització a temps parcial per als treballadors autònoms per a determinades activitats i col·lectius i durant determinats períodes de la seva vida laboral. En defecte d’això, s’aplicaran les normes sobre els treballadors contractats a temps parcial.

 

Es poden posar en contacte amb aquest despatx professional per qualsevol dubte o aclariment que puguin tenir sobre aquest tema.

Contacta amb nosaltres

Si tens qualsevol dubte o consulta omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu