fbpx

Grup Simon Assessors promou una donació de sang amb motiu del seu 60è Aniversari

Grup Simon Assessors promou una donació de sang amb motiu del seu 60è Aniversari

Grup Simon Assessors promou una donació de sang amb motiu del seu 60è Aniversari

Grup Simon Assessors promou una donació de sang amb motiu del seu 60è Aniversari 1600 1200 arluk

L’empresa gironina Grup Simon Assessors, ha promogut una donació de sang dintre dels actes per celebrar els seus 60 anys.

 

Girona, 25 de setembre de 2017.- L’empresa gironina GRUP SIMON ASSESSORS celebra aquest any el seu 60è Aniversari. Dintre dels diferents actes que està portant a terme durant tot l’any, ha realitzat, aquest dilluns, juntament amb el Banc de Sang i Teixits, una donació de sang.

 

La campanya de promoció s’ha fet entre els empleats, clients i amics de l’empresa que han respost molt positivament a la crida. La unitat mòbil de donació de sang ha estat situada al costat de les oficines centrals que Grup Simon té a Girona.

 

També s’hi han adreçat ciutadans que s’han assabentat de la campanya i que han volgut participar-hi.

 

La valoració ha estat molt positiva i satisfactòria per part de l’empresa, perquè s’han superat les previsions i a més s’han aconseguit donants de primera vegada.

 

Amb aquesta acció, GRUP SIMON ASSESSORS ha volgut sensibilitzar de la importància de donar sang com un hàbit i contribuir a la societat amb una acció solidària. Amb aquest comunicat es vol agrair a tots els que hi varen participar.

 

 

Girona, setembre 2017

 

Contacta amb nosaltres

Si tens qualsevol dubte o consulta omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu