fbpx

ES RETARDA FINS A 2020 L’OBLIGACIÓ DE RELACIONAR-SE ELECTRÒNICAMENT AMB L’ADMINISTRACIÓ

ES RETARDA FINS A 2020 L'OBLIGACIÓ DE RELACIONAR-SE ELECTRÒNICAMENT AMB L'ADMINISTRACIÓ

ES RETARDA FINS A 2020 L’OBLIGACIÓ DE RELACIONAR-SE ELECTRÒNICAMENT AMB L’ADMINISTRACIÓ

ES RETARDA FINS A 2020 L’OBLIGACIÓ DE RELACIONAR-SE ELECTRÒNICAMENT AMB L’ADMINISTRACIÓ 568 284 arluk

D’acord amb el Reial decret-llei 11/2018, s’amplia en 2 anys el termini inicial d’entrada en vigor de l’obligació de relacionar-se electrònicament amb l’administració pública en relació amb el registre electrònic. El nou termini es fixa en el 2 d’octubre de 2020.

 

Al BOE del dia 31 d’agost de 2018, s’ha publicat el Reial decret-llei 11/2018 que modifica la Llei 39/2015 del procediment administratiu comú de les administracions públiques, ampliant en 2 anys el termini inicial d’entrada en vigor de l’obligació de relacionar-se electrònicament amb l’administració pública en relació amb el registre electrònic. El nou termini es fixa en el 2 d’octubre de 2020.

 

Cal recordar que la Llei 39/2015, va establir la relació electrònica com la via principal de tramitació dels procediments administratius. Per a això, es va establir l’obligació de les persones jurídiques, de les entitats sense personalitat jurídica, notaris i registradors de la propietat i mercantils, i dels representants dels interessats de relacionar-se de manera electrònica amb les administracions. No obstant això, aquesta obligació es va demorar al 2 d’octubre de 2018 en relació amb:

 

  • El registre electrònic d’apoderaments.

 

  • Registre electrònic.

 

  • Registre d’empleats públics habilitats.

 

  • Punt d’accés general electrònic de l’Administració.

 

  • Arxiu únic electrònic.

 

El retard és a causa que les administracions encara no estan preparades ni jurídicament ni tècnica per a la gestió plena dels serveis per mitjans telemàtics.

 

Es poden posar en contacte amb aquest despatx professional per qualsevol dubte o aclariment que puguin tenir sobre aquest tema.

 

Contacta amb nosaltres

Si tens qualsevol dubte o consulta omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu