fbpx

ES POT SOL·LICITAR L’EMBARGAMENT DE LA CAIXA DIÀRIA DE RECAPTACIÓ D’UN ESTABLIMENT OBERT AL PÚBLIC?

ES POT SOL·LICITAR L'EMBARGAMENT DE LA CAIXA DIÀRIA DE RECAPTACIÓ D'UN ESTABLIMENT OBERT AL PÚBLIC?

ES POT SOL·LICITAR L’EMBARGAMENT DE LA CAIXA DIÀRIA DE RECAPTACIÓ D’UN ESTABLIMENT OBERT AL PÚBLIC?

ES POT SOL·LICITAR L’EMBARGAMENT DE LA CAIXA DIÀRIA DE RECAPTACIÓ D’UN ESTABLIMENT OBERT AL PÚBLIC? 300 300 arluk

En el cas que hagi reclamat judicialment una factura impagada i encara no l’hagi pogut cobrar, perquè el deutor no té saldo en els seus comptes, ni immobles, etc., tingui present que el creditor pot sol·licitar al jutjat que embargui la caixa diària recaptada de l’establiment obert al públic que tingui el deutor.

 

A l’hora d’executar una sentència favorable en un procediment de reclamació de quantitat, com a conseqüència d’haver presentat una demanda per impagament d’una factura, els creditors es poden trobar amb el problema que encara no han pogut cobrar, ja que el deutor no té saldo en els seus comptes, ni immobles, etc. Però hi ha vegades que el deutor compta amb un establiment obert al públic i plenament operatiu (com per exemple, una fruiteria, un bar, una botiga de roba, etc.).

 

Embargament de la caixa diària

 

Doncs bé, aquests casos en els quals el deutor té un establiment obert al públic, encara li queda una altra oportunitat, com és la possibilitat de sol·licitar al jutjat que embargui la caixa diària recaptada d’aquest comerç, ja que la llei permet l’embargament de rendiments, fruits o rendes d’activitats econòmiques.

 

En aquests casos, el funcionari judicial es presentarà a l’establiment del deutor, sense previ avís, i sol·licitarà l’obertura de la caixa registradora, aixecant una acta en la qual comptabilitzarà les quantitats trobades, que quedaran en poder del jutjat per lliurar-les després al creditor.

 

Tingui present aquesta possibilitat d’embargament, i tracti de cobrar els seus deutes.

 

Es poden posar en contacte amb aquest despatx professional per qualsevol dubte o aclariment que puguin tenir sobre aquest tema.

Contacta amb nosaltres

Si tens qualsevol dubte o consulta omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu