fbpx

DIES INHÀBILS 2017

DIES INHÀBILS 2017

DIES INHÀBILS 2017

DIES INHÀBILS 2017 562 350 arluk

Al BOE del dia 30 de desembre s’ha aprovat el calendari de dies inhàbils en l’àmbit de l’Administració General de l’Estat per a l’any 2017, a l’efecte de còmputs de terminis.

 

L’informem que pot consultar el calendari de dies inhàbils pel 2017 de les diferents comunitats autònomes. Es poden posar en contacte amb nosaltres per qualsevol dubte o aclariment que puguin tenir sobre aquest tema.

 

Atenció! Són dies inhàbils:

 

  • En tot el territori nacional: els dissabtes, els diumenges i els dies declarats com a festes d’àmbit nacional no substituïbles, o sobre les quals la totalitat de les comunitats autònomes no ha exercit la facultat de substitució.

 

  • En l’àmbit territorial de les comunitats autònomes: aquells dies determinats per cada comunitat autònoma com a festius.

 

  • En els àmbits territorials de les entitats que integren l’administració local: els dies que estableixin les respectives comunitats autònomes als seus corresponents calendaris de dies inhàbils.

 

Calendari. A continuació els detallem el calendari dels diferents dies inhàbils de les diferents comunitats autònomes.

 

Dies inhàbils de les comunitats autònomes

 

GENER

Dia 2: Andalusia, Aragó, Astúries, Castella i Lleó, Múrcia, Ciutat de Melilla.

 

FEBRER

Dia 28: Andalusia

 

MARÇ

Dia 1: Balears

Dia 20: Extremadura, Madrid.

 

 

ABRIL

Dia 13: Andalusia, Aragó, Astúries, Illes Balears, Canàries, Cantàbria, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Comunitat Valenciana, Extremadura, Galícia, Madrid, Múrcia, Navarra, País Basc, La Rioja, Ciutat de Ceuta, Ciutat de Melilla.

Dia 17: Illes Balears, Catalunya, Comunitat Valenciana, Navarra, País Basc, La Rioja.

Dia 24: Aragó, Castella i Lleó.

 

MAIG

Dia 2: Madrid

Dia 17: Galícia

Dia 30: Canàries

Dia 31: Castella-la Manxa

 

JUNY

Dia 9: Múrcia i La Rioja

Dia 15: Castella-la Manxa

 

JULIOL

Dia 25: Galícia, Navarra i País Basc

Dia 28: Cantàbria

 

SETEMBRE

Dia 1: Ciutat de Ceuta, Ciutat de Melilla

Dia 8: Astúries i Extremadura

Dia 11: Catalunya

Dia 15: Cantàbria

 

OCTUBRE

Dia 9: Comunitat Valenciana

 

DESEMBRE

Dia 26: Catalunya

 

CANÀRIES

 

En la Comunitat Autònoma de Canàries, el Decret 50/2016, de 9 de maig, pel qual es determina el calendari de festes laborals de la Comunitat Autònoma de Canàries per a l’any 2017 (BOC de 17-05-2016) disposa que: A les illes del Hierro, Fuerteventura, Gran Canària, La Gomera, La Palma, Lanzarote i Tenerife, les festes laborals seran, a més, les següents: a El Hierro: l’1 de juliol, Baixada de la Mare de Déu de los Reyes; a Fuerteventura: el 15 de setembre, festivitat de la Mare de Déu de la Peña; a Gran Canària: el 8 de setembre, festivitat de la Mare de Déu del Pino; a la Gomera: el 9 d’octubre, festivitat de la Mare de Déu de Guadalupe; a Lanzarote: el 15 de setembre, festivitat de la Mare de Déu dels Dolors; a La Palma: el 5 d’agost, festivitat de la Mare de Déu de les Neus; a Tenerife: el 2 de febrer, festivitat de la Mare de Déu de la Candela.

 

CATALUNYA

 

L’Ordre TSF/137/2016, de 30 de maig, per la qual s’estableix el calendari oficial de festes laborals a Catalunya per a l’any 2017 (DOGC de 6 de juny de 2016) disposa que:

 

“De les tretze festes esmentades n’hi haurà una, a triar entre el 6 de gener (l’Epifania), el 17 d’abril (Dilluns de Pasqua Florida), el 24 de juny (Sant Joan) i el 26 de desembre (Sant Esteve) que tindrà el caràcter de recuperable. Les altres dotze seran de caràcter retribuït i no recuperable. Així mateix, es disposa que “Al territori d’Aran, … la festa del 26 de desembre (Sant Esteve) queda substituïda per la del dia 17 de juny (Festa d’Aran)”.

 

 Es poden posar en contacte amb aquest despatx professional per qualsevol dubte o aclariment que puguin tenir sobre aquest tema.

Contacta amb nosaltres

Si tens qualsevol dubte o consulta omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu