fbpx

Dades personals

protecció dades personals teletreball

Dades personals

Dades personals 626 428 Grup Simon

COVID-19. Com protegir les dades personals en situacions de mobilitat i teletreball?

A la pàgina web de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, s’ha publicat un document sobre recomanacions per protegir les dades personals en situacions de mobilitat i teletreball.

L’organització, com a responsable del tractament, pot prendre la decisió que determinades activitats de la seva empresa, s’executin en situacions de mobilitat i teletreball.

Aquesta decisió pot formar part de l’estratègia de gestió, general o parcial per a determinades àrees o activitats (per exemple, personal que viatja amb freqüència). O pot ser motivada per situacions excepcionals i fins i tot de força major.

Si en el primer cas cal realitzar una planificació prèvia, en el segon, les circumstàncies d’urgència poden obligar a posar en marxa solucions amb caràcter provisional. Quan això últim succeeix, és obligatori, en paral·lel i sobretot quan la situació es prolonga, realitzar una reflexió i una adequació de la implementació del teletreball.

Cal tenir en compte que d’això depèn la resiliència de l’Estat, la continuïtat dels processos de negoci, i els drets i llibertats dels interessats les dades dels quals s’estan tractant.

L’organització i el personal que participa en les accions de teletreball han de tenir en compte les següents recomanacions.

Vegeu el document de recomanacions

Font: AEPD

Per obtenir més informació no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres!

Contacta amb nosaltres

Si tens qualsevol dubte o consulta omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu