fbpx

XIII CONVENCIÓ GRUP SIMON ASSESSORS

XIII CONVENCIÓ GRUP SIMON ASSESSORS

XIII CONVENCIÓ GRUP SIMON ASSESSORS

XIII CONVENCIÓ GRUP SIMON ASSESSORS 904 1447 arluk

Per 13è any consecutiu, GRUP SIMON ASSESSORS ha reunit a tot el seu equip (52 col·laboradors) a la Sala Catalunya de l’Hotel Carlemany de Girona.

Aquest any la Jornada ha estat centrada en dues vies per a un objectiu: Integració i Proactivitat, per aconseguir els Resultats de l’empresa.

Jordi Simon, CEO del Grup, va anunciar el tancament d’un llarg parèntesi d’aposta pel creixement extern i l’obertura d’un altre centrat en el creixement intern.

Després d’una forta inversió en adquisicions, en noves eines de control de gestió, noves tecnologies i nous equips, que ha comportat  un important increment del volum per ser més grans i més forts, ara toca rendibilitzar la inversió.

Per això, els eixos per aconseguir l’objectiu 2016 passen per Integrar processos de gestió, de persones i equips i també de clients. Amb aquesta finalitat, s’han nomenat tres noves direccions:

Direcció Tècnica de Canal d’Assessors (DTCA), responsable de la Integració de Processos.

Direcció de Canal d’Oferta i Desenvolupament ( DCOD), responsable de la Proactivitat comercial.

Direcció de RR.HH., responsable d’ ajudar al desenvolupament de persones i equip.

 

Jordi Pla (DTCA), va destacar la importància de transformar els temps de gestió pels de relació amb el  client, perquè això és el que demanda la nova societat, els clients i la competència.

Per aconseguir-ho, disposem de totes les eines i en especial de Mondariz, que hem estat capaços de crear i que és peça bàsica de tota la gestió dels nostres clients i això ens dóna velocitat, seguretat i tranquil·litat.

Parlar, escoltar. oferir i gestionar és la nostra professió, i no al contrari. El client avui demanda molt més que gestió.                     

 

Guillem Abellan (DCOD), va alertar de les últimes tendències de les empreses de prioritzar la supervivència per sobre de qualsevol objectiu. Ha arribat el moment de canviar de xip i enfocar tot el plantejament estratègic cap al creixement, ja que no podem oblidar que si no es creix es decreix.

Per aquests motius va dir que “estem en un canvi de cicle degut a la concentració, a la globalització i a la digitalització”, que està canviant tots els paradigmes de tots els models de negoci i que obliga a reinventar-se i redefinir-se.

La integració de l’Oferta passa per tres estadis: Transformació, Trasvassament i E-Commerce. Transformació de clients cap a PackSolutions i PackBlindatge. Trasvassament de clients cap a Supplies i E-Commerce.

 

Josep LLuis Santacana (DRR.HH), va destacar la seva àrea com un element clau i estratègic de tota organització moderna, quan   la majoria de les empreses avui segueixen tenint un cap de personal. Els equips cada vegada són més importants i les persones cada vegada han de ser més un actiu que un cost. Va afirmar Josep Lluis: “El meu repte és lluitar per la rendibilitat de les persones i de l’empresa”, perquè la rendibilitat és el resultat de decisions i comportaments. El rendiment, l’alt rendiment, es deriva sempre de cultures fortes, coherents i aliniades amb els valors, la previsió i l’estratègia d’empresa. De res serveix que ho canviem tot si no som capaços d’explicar i convèncer a les persones i als equips de la necessitat dels canvis.

 

Simon Chandler (Sotsdirector General): “No ens falta res. L’únic que ens falta és canviar el Xip cap a la integració i cap a la proactivitat”.

Va fer un repàs a totes les claus del canvi i de les estratègies per aconseguir-ho i va recordar que les empreses capaces d’orientar a totes les seves estructures a l’oferta i a l’assessorament al client, creixen molt més ràpidament que la resta. “Per això és del tot necessari implantar amb urgència una veritable cultura d’oferta constant en l’empresa”, va recordar.

Finalment va llançar un clar missatge a tot l’equip: “No has de preocupar-te pel teu futur, només has d’ocupar-te del teu present”.

                     

Oriol López Villena, “Assessor d’Assessors”, va ser el ponent convidat. La seva intervenció va girar entorn a  “Parla, escolta, pensa i ajuda. La resta vindrà sola”. Per això va dividir la  seva intervenció en dues parts: el “Xip de l’ajut” i una segona en que va dirigir un taller de treball sobre “les finestres d’oportunitats”.                                                 

                                                                   

La Jornada va ser tancada pel President del Grup, Sr. Josep M. Simon, recordant que avui estem escrivint l’any 59è. de la nostra història i que això ha estat possible gràcies  a moltes persones que any rere any han intentat anticipar-se al futur i evolucionar cap a ell, i va acabar dient que “avui tenim la sort que ens toqui a nosaltres anant-ho fent possible”.

Finalment va convidar a tot l’equip a seguir amb persistència, tenacitat i il·lusió, “enfrontant els nous conceptes cap als nous horitzonts”, per tal de seguir sent  referents per als clients.

Per acabar l’acte es va procedir a l’entrega de “Reconeixements a l’Excel·lència 2015”, que enguany han recaigut en  Nadina Comajuan i Montse Paredes, als Directors d’oficines Jaume Roig i Raúl Guerrero i a Enriqueta Fornells i Henri Dufourcq, que han arribat a la seva jubilació.

La Jornada va acabar amb un brindis per l’ any 2016 i pels seus resultats.

Contacta amb nosaltres

Si tens qualsevol dubte o consulta omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu