fbpx

Viatge a Burkina Faso de Josep Maria Simon, Cònsol Honorari de Burkina Faso a Barcelona-Girona

Viatge a Burkina Faso de Josep Maria Simon, Cònsol Honorari de Burkina Faso a Barcelona-Girona

Viatge a Burkina Faso de Josep Maria Simon, Cònsol Honorari de Burkina Faso a Barcelona-Girona

Viatge a Burkina Faso de Josep Maria Simon, Cònsol Honorari de Burkina Faso a Barcelona-Girona 1200 1600 arluk

Josep Maria SIMON, Cònsol Honorari de Burkina Faso a Barcelona- Girona, va fer lliurament el passat dia 13 de febrer al Govern de Burkina Faso de 7 equips informàtics i d’un vehicle-ambulància medicalitzada, donació duta a terme per l’Àrea de Relacions diplomàtiques i cooperació Internacional del Departament de la Salut de la Generalitat de Catalunya. El ministre d’Afers Exteriors i de la Cooperació S.E. Alpha BARRY va rebre aquesta donació en nom del Govern del País. Aquesta donació es va produir en el marc del Programa de Cooperació Internacional que desenvolupa la Generalitat en col·laboració amb el Consolat.

En l’acte de lliurament S.E. va agrair els esforços del Consolat burkinabé a Barcelona que ha qualificat de gran generositat manifestant que la donació d’aquesta ambulància s’insereix directament en la vida quotidiana de la població.

En la seva estada a Ouagadougou, el Cònsol va mantenir una entrevista amb Don Mahamadi SAVADOGO, President de la Chambre de Commerce et Industrie de Burkina Faso, en la qual van manifestar el seu recíproc interès en establir llaços de col·laboració amb les Cambres de Comerç de Catalunya. Es va entrevistar igualment amb el director general de la Cambra de Comerç Don Issaka KARGOUGOU.

Així mateix va ser aprofitada l’estada a Burkina Faso per a fer lliurament al Banc de Sang de Ouagadougou de material divers facilitat per la Federació de Donants de Sang de Catalunya. Es van lliurar igualment equips esportius per a alumnes d’un centre escolar.

Aquestes actuacions formen part de la dinàmica pròpia del Consolat, i vénen a promoure i reforçar vincles i col·laboracions entre ambdós Països en els àmbits de la salut, econòmics, esportius i culturals.

Veure imatges:

Contacta amb nosaltres

Si tens qualsevol dubte o consulta omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu