fbpx

Més vídeoconsultes amb els clients per la pandèmia

Més vídeoconsultes amb els clients per la pandèmia

Més vídeoconsultes amb els clients per la pandèmia 150 150 La Factoria
La pandèmia ha multiplicat les vídeoconsultes dels clients i ha provocat un canvi total en la forma de relacionar-nos amb ells

Teníem molt clar que el futur passava per la transformació del món de les assessories a través de la digitalització, però ningú podia imaginar que una pandèmia per la Covid-19 podria canviar la nostra manera d’interactuar amb els clients i clientes.

En el 2019 ja vàrem apostar per una forta inversió en la digitalització dels processos i de les relacions amb els clients,  quan vam potenciar la vídeoconsulta, però va ser en el 2020, a causa del confinament pel Coronavirus, quan vam passar de 20 a 300 videoconferències mensuals i esperem superar les 4.000 a finals d’any. Ha estat tot un repte per als nostres assessors gestionar aquest canvi i afrontar la manera de relacionar-nos amb els clients.

La pandèmia ha ajudat a canviar la nostra manera d’interactuar amb els clients. Ara som molt més propers en incrementar la relació de manera més fàcil, ràpida i còmoda.

Tot això ha estat possible gràcies a l’esforç de tot l’equip que formem part de Grup Simon en adaptar-nos a les veritables necessitats  dels nostres clients.

Seguim avançant cap al “win-win”.

Contacta amb nosaltres

Si tens qualsevol dubte o consulta omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu