fbpx

Dinar Commemoratiu Pere Simon

Dinar Commemoratiu Pere Simon

Dinar Commemoratiu Pere Simon

Dinar Commemoratiu Pere Simon 2000 1500 arluk

GRUP SIMON celebra el Dinar Commemoratiu Pere Simon

El dia 2 de juliol de 2015 Grup Simon va celebrar, al Restaurant La Serra de Sant Esteve de Guialbes, el Dinar Commemoratiu Pere Simon (fundador de Grup Simon Assessors).

Grup Simon Assessors, un any més,  va organitzar el tradicional dinar de Sant Pere convidant a tots els seus treballadors al Restaurant “La Serra” de Sant Esteve de Guialbes. Aquest dinar està dedicat al seu fundador i ànima de l’empresa durant més de 50 anys, el Sr. PERE SIMON i BRUGUÉS.

La trobada té un caràcter completament lúdic i i serveix com a retrobament de tots els components de l’empresa per poder relacionar-se i compartir una bona estona. 

Després de gaudir d’un àpat excel·lent, es va dedicar una estona a un acte protocol·lari per premiar de manera especial al company Josep Manel Martínez pels seus 30 anys de servei a l’empresa, agraint-li tots aquest anys de dedicació i fent-li entrega de la insígnia de plata de Grup Simon per part de Jordi Simon, director general de  Grup Simon Assessors.

Es va tancar l’esdeveniment amb un brindis pels èxits aconseguits, per la celebració de la Jornada i amb els millors desitjos per al futur.

Imatges de la jornada :

Contacta amb nosaltres

Si tens qualsevol dubte o consulta omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu