fbpx

Consells per als emprenedors

Consells per als emprenedors

Consells per als emprenedors 150 150 La Factoria

Si t’estàs plantejant crear la teva pròpia empresa, com emprenedor has de tenir en compte diversos passos abans de fer-ho

Abans d’iniciar el teu projecte t’aconsellem 2 passos previs importants que han de blindar al màxim el teu projecte per evitar qualsevol error que pugui acabar amb les teves il·lusions i pugui comportar-te conseqüències econòmiques no desitjades.

El primer és fer un Pla de Negoci realista amb una projecció econòmica a 3-5 anys. Aquest Pla has de realitzar-lo tu mateix però  és convenient fer-lo amb l’ajuda d’un especialista experimentat.

El segon, i depenent del teu projecte i de la teva experiència, és escollir un company de viatge de màxima confiança i que cobreixi totes les teves necessitats, tant les previstes com les imprevistes.

Per això és important distingir les diferents funcions entre Gestor, Assessor i Consultor.  La funció d’un gestor és la de tramitar els documents davant les Administracions Públiques. La funció d’un Assessor, a part de les del gestor, és acompanyar-te i centrar-se en analitzar constanment l’evolució de la teva empresa i aconsellar-te mesures correctores en cas de desviacions. I finalment la funció del Consultor és la de donar solucions a problemàtiques concretes que precisin d’un superespecialista en una matèria concreta.

Per fer una comparació fàcil de les tres opcions, és com la del metge de família per a temes generals, la de l’especialista i la del cirurgià superespecialista. No sempre precisaràs de les tres opcions, però és molt convenient que aquells en qui dipositis la teva confiança respecte a la teva empresa, tinguin la possibilitat d’oferir-te els tres Serveis, per no haver de recórrer a altres que desconeixen la teva empresa.

Contacta amb nosaltres

Si tens qualsevol dubte o consulta omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu