fbpx


Un grup en constant redefinició de la professió, basant-se en la innovació, per tal d’adaptar-la a les necessitats dels clients.

Més de 6 dècades acompanyant i assessorant els nostres clients. Fundat el 1957, són més de 60 anys d’evolució i d’innovacions constants per oferir als nostres clients i col·laboradors el nostre millor servei.

La tranquil·litat d’estar ben assessorat.

Un servei exigent i un fort compromís dedicat a l’assessorament integral d’empreses i famílies, que permet als nostres clients viure més tranquils.

El nostre objectiu: tenir cura dels nostres clients, oferint excel·lència i qualitat d’atenció en tots els nostres serveis.

Els nostres valors

Conceptes estratègics clau del Grup

Determinen un únic sentit col·lectiu del nostre estil d’actuar: avançant-nos a les necessitats del client i identificant-nos com un Grup de màxima confiança.

La nostra única missió és la d’actuar com “el metge de capçalera de famílies i empreses”, és a dir, com a professionals de l’assessorament estem obligats a pensar pels clients, avançant-nos a totes les seves necessitats per buscar la seva màxima protecció a través d’una completa gamma de serveis i productes.

L’ambició del Grup és innovar per evolucionar, créixer per fer-nos més forts, més segurs, i aconseguir ser el Grup escollit dels clients.
Per aconseguir-ho, ens focalitzem cap a l’ampliació constant de serveis i de la nostra àrea geogràfica d’influència.

La nostra fita és, a través de la innovació constant, adequar la nostra actuació a les necessitats socials del futur, pensant globalment i actuant localment, i aconseguir ser un Grup de referència i de màxima confiança.

Com a professionals de l’assessorament, tenim el deure d’escoltar atentament el client, avançar-nos a les seves necessitats, oferir-li les millors solucions, mantenir-lo informat en tot moment, i tot això passa per una nova visió de models de serveis i productes i un nou estil de fer i actuar.
Apostem per la diversificació i el multiservei per tal d’oferir tots els serveis que pugui precisar el client, acompanyant-lo en tot moment en l’orientació constant i en la presa de decisions, partint de la planificació d’obertura d’un negoci, i seguint fins al final el seu procés evolutiu.

Les nostres vies mestres d’actuació passen per l’autofinançament i el desenvolupament continu de la motivació i la implicació de les persones en l’ambiciós projecte del Grup.

L’objectiu final de totes les nostres decisions és convertir-nos en el “metge de capçalera de la família i de l’empresa”, en qui confiar totes les dificultats que sorgeixen durant la vida, buscant la prevenció, l’anàlisi, el diagnòstic, el tractament, la recuperació i la millora.

La nostra professió no implica actuar com a simples gestors. Som assessors. Els clients han de percebre que estem constantment innovant a través d’anar “redefinint la nostra professió”, i apreciar que estan en un Grup de màxima confiança.

Contacta amb nosaltres

Si tens qualsevol dubte o consulta omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu